Jouw verhaal

Wil jij een bepaald aspect van je leven onderzoeken? Is er iets gebeurd, recent of lang geleden, dat om verwoording vraagt? Of wil je graag over iemand anders vertellen: een familielid, vriend, dierbare? Iemand die er niet meer is, of juist mooi aanwezig is in je leven?

Mijn verhaal – ‘ervaringsrijk’

Ik ben opgeleid als muzikant en heb jarenlang pianoles gegeven, in verschillende settingen gespeeld en koren gedirigeerd. Later heb ik ook muziektherapie gestudeerd en met zowel kinderen als met volwassenen gewerkt in mijn praktijk Muza.

Toen mijn leven rond 2015 tot een zekere stilstand kwam, was ik met al mijn werkzaamheden gestopt. Ik hoopte binnen een jaar weer te kunnen werken, maar het liep anders. In de afgelopen zeven jaar heb ik een diepgaand proces doorgemaakt van onderzoek, rouw, heling en acceptatie. Opnieuw starten voelt als een cadeau. Ik kijk ernaar uit om te ontdekken wat ik nu, verrijkt door mijn zoektocht, voor een ander kan betekenen.

Naast muziek maken, schrijf en vertel ik graag. Een creatief proces: het gieten van gevoelens en gedachten in een vorm - met muziek, een tekenpotlood of met woorden - is iets waar ik in mijn eigen levensweg veel baat bij heb gehad en nog steeds heb. Het proces verankert de ervaring, helpt met het verwerken ervan, brengt ons bij ons kracht.

Kan ik je helpen?

Het kan soms lastig zijn om dingen onder woorden te krijgen, de juiste bewoordingen te vinden. Want woorden zijn meer dan samengestelde lettergrepen; als we ze goed gebruiken, kunnen woorden veel persoonlijke betekenis omvatten. Het vraagt wel om een onderzoek, een finetunen en het op elkaar afstemmen van de binnenwereld en de buitenwereld.

Ik help je graag met het zoeken naar deze bewoordingen. We kunnen samen gaan luisteren naar wat er verteld wil worden en langzaam zal jouw verhaal vorm krijgen.

Afsluiting

Hoe mooi zou het zijn als je aan het einde van het proces iets tastbaar in handen hebt? Bijvoorbeeld een document of een boekje? Iets dat symbool kan staan voor het afronden van een hoofdstuk, als herinnering kan dienen, of om aan iemand anders te overhandigen?

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie en overleg.

Download hier de flyer.